کاهش دوباره قیمت نفت در بازار جهانی-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

کاهش دوباره قیمت نفت در بازار جهانی

بهای نفت در معاملات امروز بازار جهانی به دلیل نگرانی از شرایط اقتصادی آمریکا و تصمیم فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای افزایش نرخ بهره، بار دیگر شاهد کاهش ۴ درصدی بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر بهای طلای سیاه در بازار انرژی بار دیگر شاهد کاهش ۴ درصدی بود.
به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت برنت دریای شمال با ۳ دلار و ۴ سنت کاهش به ۷۲ دلار و ۲۸ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با همین میزان کاهش، ۶۸ دلار و ۵۴ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. بدین ترتیب بهای نفت آمریکا به پایین‌ترین میزان خود از ۲۴ مارس تاکنون رسید.

شرایط تورمی در آمریکا باعث شده است که افزایش پیشین نرخ بهره از سوی فدرال رزرو نتواند افسار تورم را مهار کند. از این رو، پیشبینی می‌شود فدرال رزرو تا ساعاتی دیگر برای دومین بار ۰.۲۵ درصد نرخ بهره را افزایش دهد.

افزایش نرخ بهره در آمریکا به معنای تقویت دلار در برابر سایر ارز‌های معتبر جهانی است. با این حال، این اقدام خطر رکود اقتصادی را افزایش داده و بانک‌ها و موسسات مالی را در خطر ورشکستگی قرار می‌دهد. همین موضوع باعث نگرانی تحلیلگران بازار انرژی درباره چشم انداز اقتصادی جهان شده است.

این در حالی است که کارتل نفتی اوپک پلاس تصمیم گرفته است از ابتدای ماه جاری میلادی (ماه مِه) اقدام به کاهش داوطلبانه عرضه نفت به بازار کند. گرچه این اقدام در ابتدا باعث افزایش بهای نفت شد، اما اکنون داده‌های آماری ضعیف درباره اقتصاد چین و نیز شرایط نابسامان اقتصاد آمریکا بازار انرژی را تحت تاثیر خود قرار داده است./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار